- Reklama -

Střet českých velikánů? Sobotní bitvu o play-off může okořenit souboj Jágr-Krejčí

- Reklama -

David Krejčí již netrpělivě vyhlíží svůj návrat na led. Palebné síly osmadvacetiletého útočníka, který si v letošní sezóně připsal 26 bodů, by mohli Bruins využít již tento víkend. Informaci vynesl hlavní kouč Bostonu Claude Julien. Krejčí by se zapojil do hry poprvé od 20. února, kdy si v utkání proti St. Louis natrhl postranní vazy v levém koleni.


„Když přijdete o hráče Davidova kalibru, je to velká ztráta,“ komentoval tehdy absenci svého spoluhráče Milan Lucic. Tým se však nepoložil a z 11 zápasů, v nichž kvůli poslednímu zranění český centr chyběl, má úctyhodnou bilanci 8-2-1.
„Harmonogram skutečně nemám…, ale až se budu cítit stoprocentně zdravý, budu zpátky,“ vyjádřil se k situaci samotný Krejčí.
Pokud se naplní Julienova předpověď, naskočí šternberský rodák na led už v sobotu v Sunrise (proti Jágrovým Panthers) nebo v neděli v Tampě.
Krejčí se zranil po srážce s Alexanderem Steenem:

Titulní foto: Bridget Samuels

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -