- Reklama -

Špatné zprávy pro Plekance. Nezahraje si několik týdnů

- Reklama -

Fanda NHL
Útočník Canadiens Tomáš Plekanec se potýká se zraněním zad a bude několik týdnů mimo hru. Informaci médiím sdělil hlavní kouč Claude Julien.
Pětatřicetiletý rodák z Kladna bude zapsán na listinu zraněných hráčů, aby se na soupisce uvolnilo místo pro Nicolase Deslaurierse. Ten se vrátí na led po zotavení z fraktury lícní kosti.

Plekanec podepsal v červenci jako nechráněný volný hráč s Habs roční smlouvu na 2,25 mil. dolarů s možností vydělat na bonusech dalšího 1,25 miliónu.
První tři zápasy ročníku strávil jako zdravý náhradník na tribuně a poprvé se zařadil do sestavy v sobotním utkání proti Pittsburghu (4:3 sn). Po třech odehraných duelech má na kontě jeden bod za gól, který vstřelil v jubilejním souboji proti Detroitu. Ten byl jeho celkově tisící v NHL (více ZDE).
K pokoření mety 1000 klání v dresu Montrealu mu chybí už jen 16 vystoupení.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -