- Reklama -

Toronto získalo gólmana z Floridy

- Reklama -

Fanda NHL
Maple Leafs mají v týmu novou akvizici. Ontarijský celek získal z Floridy brankáře Michaela Hutchinsona výměnou za volbu v pátém kole draftu 2020.
Zpráva přichází jen pár hodin poté, co Toronto oznámilo, že prvního gólmana Frederika Andersena trápí zranění třísel. Jeho stav se posuzuje na denní bázi.
Javorové listy tak tímto trejdem jistí svou situaci v brankovišti.


Náhradník Garret Sparks odchytal během své kariéry v NHL jen 26 zápasů a na farmáře z AHL se Toronto spolehnout příliš nemůže – trojice Kasimir Kaskisuo, Jeff Glass a Eamon McAdam se v aktuálním ročníku trápí a žádný z nich nemá vyšší úspěšnost zákroků než 89,1 procenta.
Osmadvacetiletý Hutchinson je oproti tomu relativně zkušený, když má na svém kontě 106 klání v NHL. Rodák z kanadského města Barrie strávil většinu této sezóny na farmě ve Springfieldu, kde zaznamenal bilanci 2-3-1 a kryl 90,6 procenta střel.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -