- Reklama -

Vendeta! Flames povolali svého bijce

- Reklama -

Trenér Flames Bill Peters trvá na tom, že povolání Daltona Prouta do prvního týmu je pouze přirozeným procesem v rámci klubové hierarchie. Fanoušci a zámořští novináři však mají jasno: chystá se odveta!
Tvrdý obránce se má utkat s vancouverským zadákem Erikem Gudbransonem, který se ve středečním duelu prezentoval nekompromisními zákroky na hráče Calgary – nejprve skolil Dillona Dubeho a poté se pobil s Travisem Hamonicem, jemuž úderem do tváře přivodil zlomeninu.
Eric Francis ze stanice Sportsnet k Petersově argumentaci doslova píše: „Mnoho lidi mu na to neskáče.“




Další vzájemné utkání je podle kanadského reportéra ideální příležitostí, jak přichystat vendetu. A vhodnějšího kandidáta než Prouta byste hledali stěží.
Osmadvacetiletý Kanaďan má za sebou již pěstní souboje s Milanem Lucicem, Chrisem Neilem, Chrisem Stewartem, Shawnem Thorntonem, Tomem Wilsonem či Patem Maroonem. Během své kariéry se pobil 21krát a rukavice už sundal i při konfrontaci se samotným Gudbransonem.
„Je naprosto v pořádku, že si to lidí myslí,“ řekl Prout s úsměvem novinářům, když se jej tázali na jeho roli mstitele.
Ve víkendovém střetnutí Vancouveru s Calgary se tak podle všeho mohou fanoušci dočkat pořádného bonusu. Zápas začíná v neděli ve 4:00 středoevropského času.
Fanda NHL
Gudbransonovo počínání ve středečním zápase:

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -