- Reklama -

VIDEO: J.T. Compher má první trefu v NHL a hned byla vítězná!

- Reklama -

Americký hokejista J.T. Compher vstřelil ve středu svoji premiérovou trefu v National Hockey League a hned byla vítězná. I díky jeho příspěvku zužitkovalo Colorado výhodu domácího ledu a porazilo Detroit 3:1. Jednadvacetiletý křídelník poslal Avalanche ve 44. minutě do vedení 2:1. Byla to krásná střela, která vymetla pavučinky v bližším horním rohu svatyně hostí.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Jsem rád, že už to mám za sebou,“ komentoval Compher svou první branku a zároveň i první bod v NHL. Rodák z Northbrooku odehrál valnou část sezóny na farmě v San Antoniu (AHL, 41 utkání, 13+17), po připojení k prvnímu týmu Avalanche absolvoval prozatím osm utkání.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

„Dostal jsem příležitost najet si mezi kruhy a vystřelit. Mám z toho velmi dobrý pocit,“ řekl bývalý hokejista Michiganské univerzity. „Bylo fajn, že jsme se ujali vedení. První gól je vždycky neobyčejný a nezáleží na tom, komu ho dáte. Díky tomu, že se jednalo o rozdílovou trefu, je to přeci jen ještě o trochu víc speciální okamžik. I moji spoluhráči z toho měli obrovskou radost. Celý večer byl skvělý.“

J.T. Compher (USA, 21 let)

Klub a post: Colorado Avalanche, levé křídlo
Draft: Buffalo Sabres, 2. kolo v roce 2013, 35. celkově
Bilance v NHL: 8 zápasů, 1+0

Výsledek utkání
: Colorado – Detroit 3:1
Čas a asistence: 43:49, Francois Beauchemin
Brankář soupeře: Jimmy Howard.


- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -