- Reklama -

VIDEO: Síla okamžiku. Hokejista oznámil otci svou účast na olympiádě

- Reklama -

Nominace organizace USA Hockey na nadcházející olympijský turnaj v Koreji přinesla mnoho překvapení a s nimi spojené velké množství emocí.
Nemožnost povolat hráče z NHL otevřela vrátka hokejistům z nižších zámořských lig, kteří se z kategorie „no-name“ sportovců dostanou v únoru do oslnivé záře reflektorů. A jedním z takových je i Bobby Butler.



Třicetiletý útočník, který momentálně válí za celek Milwaukee Admirals v AHL, má na svém kontě i 120 utkání v NHL. Naposledy však oblékal trikot některého z týmů slavné soutěže v sezóně 2013/14. Upřímně řečeno, tenhle chlapík to měl na olympiádu vždy hodně daleko.
Jeho 25 bodů v tomto ročníku American Hockey League a Bettmanova zatvrzelost jej však posunuly ke splnění dětského snu. Kamery k tomu navíc zachytily moment, kdy se o výjimečnou novinu poprvé podělil se svým otcem.
Tyhle záběry jsou hodně silné a lze očekávat, že za měsíc bude podobných videí díky absenci hvězd NHL strmě přibývat.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -