- Reklama -

Vyštípou Murrayho z Pittsburghu vlastní fanoušci?

- Reklama -

Fanshop týmuMatt Murray jako nováček dokázal dotáhnout Pittsburgh Penguins až ke Stanley Cupu. O rok později to dokázal znovu. Přebral otěže po dlouholeté stálici v brankovišti Tučňáků Marc-André Fleurym, přitom si (prý) ale stále nedokázal naklonit přízeň vlastních fanoušků.
Murrayho pozici ohrožují dva kvalitně chytající náhradníci Casey DeSmith a Tristan Jarry. 25letý Kanaďan jako kdyby stále musel dokazovat, že si své místo zaslouží. A podle údajného tweetu jednoho z bývalých trenérů gólmanů Pittsburghu mu to fanoušci dávají „vyžrat“ až do dna.
Ten tweet měl znít podle portálu nhltraderumors.me následovně: „Každý den jenom poslouchá, že Fleury je lepší. Šli jsme na večeři první den, co jsem se sem přistěhoval. Nějaký kluk ho poznal a požádal ho o fotografii a autogram. Jeho otec se podíval přímo na Matta a začal: ‚Nikdy nebudeš tak dobrý jako Fleury, nikdy s tebou nic nevyhrajeme.‘ Seděl jsem tam jako opařený a Matt mi říká: ‚Jo, tohle se mi stává tak pětkrát-šestkrát za den. Tohle město mě nenávidí‘,“ mělo stát v již smazané zprávě.
Dvojnásobný vítěz Stanleyova poháru vyhlíží svůj 200. start v soutěži. Průměrně v nich obdržel 2,66 gólů na zápas a zaznamenal 91,4procentní úspěšnost zákroků.
Co myslíte, je příběh tohoto tweetu pouhou povídačkou pro ukrácení karantény, nebo se skutečně stal?
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -