- Reklama -

Jarryho trápí otok, informovali Pens

- Reklama -

Pittsburgh ve čtvrtek přinesl nové informace o stavu své brankářské jedničky. Tristan Jarry má otok v okolí pravého oka a jeho stav se posuzuje na denní bázi.

Jarry utrpěl tržnou ránu v úterním zápase proti Anaheimu, když se dostal do kolize s Adamem Henriquem, při které se mu posunula maska a následně ho trefil puk do tváře.

„Jediným problémem je, že jeho oko je pro otok zavřené, takže má trochu omezené vidění. Až otok odezní, myslím si, že bude připravený na návrat,“ uvedl trenér Mike Sullivan.

Jarry má v této sezóně bilanci 4-5-0, při které kryl 90,7 % střel. Ve čtvrtek stál v bráně Magnus Hellberg, kterému dělal náhradníka Joel Blomqvist.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -