- Reklama -

Znáte hru věříš nebo nevěříš?

- Reklama -

Alternativní dresy týmů NHL začínají mít v poslední době stále odvážnější design, ale některé grafické prvky na výstroji hráčů mohou přece jen působit až nepatřičným dojmem.
Velkou dávku smyslu pro humor má zřejmě kustod Tampy Bay Lightning, který nechal v servisní místnosti nainstalovat skryté kamery a předvedl několika hráčům týmu falešné verze dresů potištěné několika řadami palem.
Názory jednotlivých hráčů na nezvyklou novinku se pohybovaly od lehce zklamaného: „no, nevím“, přes výhrady typu: „stačila by jedna řada palem“, nebo udivené otázky: „zimní dres s palmami?“, až po nadšené přijetí.
Nicméně ani jednoho člena Lightning nenapadlo, že se jedná pouze o žert. Podobnou situaci zažili před časem také fotbalisté nizozemského Ajaxu Amsterdam, kdy jim najatý herec, vystupující jako zástupce známého oděvního koncernu, představoval údajné nové dresy pro letošní sezónu.
Nad některými modely hráči sice nechápavě kroutili hlavou, ale nechali se nachytat stejně jako v minulém týdnu hokejisté Tampy Bay.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -