- Reklama -

VIDEO: Subban vyřadil Girouxe ze hry

- Reklama -

Výhru Philadelphie v sobotním utkání na ledě Toronta kalí ztráta hned několika hráčů. Flyers přišli o obránce Jevgenije Medveděva a brankáře Stevea Masona. V bráně Flyers tak musel ve třetí třetině zaskočit za zraněného Masona Michal Neuvirth.
Nejvíc ale asi bolí ztráta kapitána Claudea Girouxe. Vedoucí muž bodování Flyers s 49 body končil páteční duel s Montrealem tvrdě zasažen obráncem Canadiens P.K. Subbanem. Přinejmenším to vypadalo jako zásah loktem.
„Myslím, že to bylo vysoko, ale těžko říct,“ komentoval zákrok Subbana Girouxův spoluhráč Sam Gagner. „Je snadné se podívat na video, ale nedokážu to jenom z něj posoudit.“
Giroux, jemuž chybí jediný bod do překonání hranice 500 bodů v NHL, se bohužel necítil dostatečně v pohodě, aby do sobotního duelu s Torontem nastoupil.
„Má to na nás velký dopad. Když ztratíte svého lídra a kapitána, musí se snažit další. Je naším nejlepším hráčem. Je to ale příležitost pro ostatní, aby ho v důležitých situacích zastoupili,“ věří obránce Philadelphie Gostisbehere.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -