- Reklama -

Ať už Jágr bude hrát za jakýkoli tým, pomůže mu. Z hokejistů dělá lepší hráče, tvrdí Bjugstad

- Reklama -

Jaromír Jágr stále hledá nového zaměstnavatele. Jeho dnes už bývalý spoluhráč z Floridy Nick Bjugstad si je jistý, že ať už s ním uzavře kontrakt kdokoli, rozhodně neprohloupí.
„Nevím, jaká je jeho budoucnost na Floridě, ale pokud tu hrát nebude, jsem si jistý, že si něco najde. Hraje velmi dobře. Podle mě z něj tým, který ho angažuje, bude profitovat. Dělá z hokejistů kolem sebe lepší hráče, včetně mě. Aleksander Barkov, Jonathan Huberdeau a další, kteří s ním nastupovali, vyletěli nahoru. Jde o skvělé hokejisty a skvělými hokejisty se stali díky němu,“ nešetří chválou Bjugstad.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Americkému forvardovi se zamlouvá fakt, že Jágr kolem sebe šíří dobrou náladu.
„Rád se se mnou baví a trochu mě trápí. Dost podivným hlasem mi říká ‚Bjugy‘. Nemám s tím problém, protože mi tak říká on. Kromě přítomnosti v šatně a vášně pro hru přináší do mužstva i humor. Je to neuvěřitelné,“ popisuje Bjugstad, jehož Panteři draftovali v roce 2010 v prvním kole z 19. pozice.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

Budoucnost pětačtyřicetileté české legendy v NHL je ve hvězdách. Jistý je zatím fakt, že už nebude nastupovat v dresu Panthers.
„Trápilo mě to. Bylo to těžkých pár týdnů nebo měsíců, ať už to bylo jakkoli. Nemůžu mu dostatečně poděkovat. Nedá se vyjádřit, co udělal pro naše děti, pro mě osobně a všechny v této organizaci,“ uvedl na rozloučenou generální manažer klubu ze Sunrise Dale Tallon.
Nick Bjugstad, Tomáš Hertl (San Jose) a Jaromír Jágr v souboji o puk, 5. listopadu 2015

Jágrův význam pro mužstvo přibližuje Bjugstad.
„Je zvláštní, když jste schopní hrát dvacet let v NHL na tak vysoké úrovni, nemluvě o tom, že už celkově hraje nějakých pětadvacet let. Každý k němu vzhlíží a pozoruje ho, co dělá jinak, jak trénuje, co jí,“ tvrdí rodák ze státu Minnesota.
„Nemůžu ho dostatečně vychválit. Ať už skončí kdekoli, jsem si jistý, že se mu bude dařit a že do šatny přinese stejnou osobnost a úroveň. Všechny týmy by byly šťastné, kdyby za ně hrál. Nemám slova díků po tom všem, co pro mě udělal,“ uzavírá Bjugstad.

- Reklama -
Jan Kadeřábek
Narozen v roce 1993. Absolvent bakalářského oboru Marketingová komunikace a PR na FSV UK. V současnosti studuju žurnalistiku, první ročník magisterského oboru. O hokej se zajímám od 8 let. Díky dlouholetému zájmu o NHL jsem se rozhodl napsat bakalářku na téma „Marketing NHL v letech 2005–2015“. Kanadsko-americká soutěž mě fascinuje především svou úžasnou historií. Aktivně se věnuji karate a běhu, rád čtu a jsem velkým fanouškem rockové hudby, především Guns N‘ Roses, Bruce Springsteena, Rolling Stones, U2, Kiss, Bon Jovi a dalších. Jsem autorem knihy Guns N' Roses: Příběh nejslavnějšího turné, která vyšla v září 2016. Publikace se zabývá nejúspěšnějším obdobím kapely, roky 1989 až 1994.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -