- Reklama -

Jágra zkouší udržet na Floridě nabídka od nečekaného zájemce

- Reklama -

Florida Panthers sice oficiálně oznámili, že už se službami Jaromíra Jágra nepočítají, přesto by spojení nejslavnějšího českého hokejisty a oblíbeného turistického ráje mohlo fungovat i v příští sezóně. Ovšem znamenalo by to, že musel jít se svými hokejovými ambicemi poněkud níže.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Jágr dostal nabídku prodloužit si kariéru v týmu Florida Everblades, který hraje nižší soutěž ECHL a letos zde oslaví svou jubilejní 20. sezónu. A příchod hokejové ikony by pro ně byl parádní reklamou.
„Mělo by to smysl pro obě strany,“ věří Alex Reed, PR manažer týmu Everblades. „Jaromír bude mít příležitost pokračovat ve hře, kterou tak miluje a přitom zůstane v ráji na Floridě. A jen představa toho, jak se číslo 68 prohání v naší aréně, nás pořádně vzrušuje.“


A k nalákání Jágra nabízí spoustu výhod a úlev, například i možnost nejezdit k venkovním zápasům v klubovém autobuse.
„Nabídli bychom mu kontrakt na víkendy. Prostě by jen jezdil k nám do haly a hrál jen páteční a sobotní domácí zápasy. Klidně bychom jej i osobně vyzvedávali, kdyby to bylo nutné,“ vzkazuje Reed pětačtyřicetiletému veteránovi.

- Reklama -

A Reed přidává další důvody, proč by mohl Jaromír Jágr mít zájem hrát za Everblades:

dres číslo 68 je v klubu pořád volný
možnost vyhrát bodování celé ligy
šťastné středy (hot dogy a pivo jen za 2 dolary)
nejlepší hokejoví fanoušci
hodně hráčů NHL zde trénuje
tým z 19 sezón chyběl v play off pouze jednou
autobus s lůžkovou úpravou pravidelně vybavený kolou a muffiny
možnost vidět aligátory poblíž arény


Bude vás zajímat:


Momentálně není jasné, kde bude Jágr pokračovat ve své kariéře. Přednost dává nabídce z NHL, ale zatím nic konkrétního ujednáno není. A tak Florida Everblades vzkazují, že jejich telefon je pro českou legendu vždy připraven.
„Nezájem NHL by mohl být naším ziskem,“ doufá Reed. Ostatně v klubu už pár hvězd NHL hrálo – Brian Rafalski v sezóně 2013-14, a Mark Stuart a Ryan O’Byrne během výluky NHL v roce 2012.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -