- Reklama -

Bäckström možná zmešká začátek sezony

- Reklama -

Švédský centr Washingtonu Capitals Nicklas Bäckström rehabilituje po zranění kyčle, stále se však nezapojil do tréninků na ledě. Reálně mu tak hrozí, že přijde o první zápas sezony, který Capitals sehrají 13. října proti New York Rangers.

„Zatím je to nejisté, dosud jsem nebyl na ledě. Zatím se nedívám dál než na týden dopředu. Samozřejmě chci být s kluky na ledě od prvního zápasu, ale na druhou stranu se chci cítit v pohodě a být při svém prvním startu v sezoně co nejlepší,“ řekl třiatřicetiletý Švéd o svém zranění.

Kvůli svému zranění loni zmeškal jeden zápas. Narušilo mu však letní přípravu, při které byl podle svých slov na ledě jen „minimálně“.

„Zatím je pro mě situace stejná. Mluvil jsem s lékaři a ti mi řekli, že není k dispozici. Původní odhad zněl, že ještě minimálně jeden dva týdny se bude léčit a nic se dosud nezměnilo. Určitě víte, jak celý ten proces probíhá – nejdříve začne bruslit bez kontaktu a tak dále. Zatím nejsme ani v této fázi,“ vyjádřil se hlavní trenér Capitals Peter Laviolette.

- Reklama -

Podle Bäckströma má opět zraněnou kyčel, se kterou absolvoval v roce 2015 artroskopickou operaci. Zmeškal kvůli ní tři úvodní zápasy ročníku 2015-2016.

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -