- Reklama -

Yotes prolomili ledy

- Reklama -

Arizona našla způsob, jak se zviditelnit. Jako vůbec první tým v historii NHL plně uvolní pravidla pro odívání. O zajímavé kauze informuje Emily Kaplanová ze stanice ESPN.

NHL je jedinou soutěží z tzv. Velké čtyřky (NFL, NBA, MLB, NHL), která má nastavený striktní dress kód. Podle kolektivní dohody musí hráči nosit sako, kravatu a tesilové nohavice na všech kláních, pokud to jinak nespecifikuje hlavní trenér nebo generální manažer.

„(Alex) Meruelo je velmi otevřený myšlence chodit na led a budovat fanouškovskou základnu. Vždy jsou otevření vyzkoušet různé věci, cokoliv, abychom byli trochu unikátní,“ uvedl o manažerovi, který má na starost budování značky, obránce Jakob Chychrun.

„Být prvním týmem bez dress kódu je úžasné. Chlapci to milují. Myslím, že je skvělé mít možnost ukázat trochu ze své osobnosti a váš šatník místo toho, abyste nosili jen oblek. Já jsem si to užíval a jsem rád, že v tom budeme pokračovat.“

- Reklama -

Podle Kaplanové tlačí NHLPA na NHL, aby dress kód uvolnila v celé lize.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -