- Reklama -

Baletní kreace na svatbě Devina Setoguchiho

- Reklama -

Devin Setoguchi, jenž v minulé sezóně zastával post pravého křídla v Calgary Flames, si kromě rodiny a dalších hostů pozval na svou svatbu také bývalé parťáky Krise Versteega a Jasona Demerse, se kterými před lety působil v San Jose Sharks.
To ovšem netušil, jaký svatební dar od útočníka Chicaga Blackhawks Versteega a obránce Dallasu Stars Demerse dostane. Oba hráči doplnění o další dva protagonisty si během oslavy zjednali ticho a poté se na parketu začali k velkému pobavení společnosti zbavovat oblečení.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Z předpokládané striptýzové vložky se ale vyklubalo něco zcela jiného – pod obleky měla čtveřice hokejová ribana a spustila bizarní taneční kreaci, jejímž hudebním podkladem byl hit zpěvačky Sii Chandelier.
Na rozdíl od zpěvaččina lehce depresivního klipu odehrávajícího se v prázdném bytě měla ale choreografie novodobých baleťáků zcela odlišný rozměr. Kvarteto zařadilo do svého poněkud ulítlého vystoupení dokonce i prvky připomínající baletní variace z Labutího jezera.
Na angažmá v Metropolitní opeře si kvarteto bude asi muset ještě nějaký čas počkat, ale přítomní hosté se při jejich produkci i tak náramně bavili.
I když Devin Setoguchi o chystané kulturní vložce zřejmě neměl vůbec tušení, tak se nenechal vyvést z rovnováhy. Zřejmě si vzpomněl i na jiné poťouchlé kousky, kterými známý vtipálek Versteeg v minulosti bavil šatnu San Jose.
Nicméně Setoguchiho na začátku hokejové kariéry, kdy se s Versteegem poprvé setkal v týmu Lethbridge Golden Hawk, určitě nenapadlo, že po patnácti letech mu bude jeho kamarád tančit na svatbě.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -