- Reklama -

Božská mana. Flyers nabídnou při papežově návštěvě občerstvení zdarma

- Reklama -

Návštěva papeže Františka o posledním zářijovém víkendu bude mít na všední dění ve Philadelphii výrazný vliv, dlouhou dobu se však zdálo, že na chodu místního hokejového klubu se neprojeví. Na četné dotazy ohledně přípravného utkání, které mají v pátek 25. září sehrát s NY Islanders, Flyers odpovídali, že všechno proběhne podle původního plánu. Nakonec ale malou změnu v programu provedli, začátek zápasu posunuli ze sedmé hodiny večerní na šestou.
Už ve 22 hodin totiž dojde k uzavření většiny důležitých ulic a vedení Letců pochopilo, že opouštět hokejovou halu těsně předtím, než ve městě začnou vznikat dopravní zácpy, by spoustu fanoušků odradilo. A aby se Flyers co nejvíce zavděčili těm, kteří zvažují udělat si v programu pátečního večera místo pro sport, nabízejí ještě několik benefitů.
„Všichni fanoušci, kteří zápas navštíví, se mohou těšit na hotdogy, preclíky a nealkoholické nápoje zdarma. Dostanou také padesátiprocentní slevu na všechno zboží v našem obchodě se suvenýry,“ stojí na oficiálních klubových stránkách. „Vzhledem k tomu, že bude uzavřena většina místních škol, nabízíme středoškolských studentům lístky za dvacet dolarů.“
Normální cena vstupenek na přípravné zápasy Philadelphie se pohybuje mezi 45 až 200 dolary. Loni byla obě předsezónní vystoupení Flyers před domácím publikem téměř vyprodaná, do Wells Fargo Center si pokaždé našlo cestu okolo 18,5 tisíce diváků.

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -