- Reklama -

Bruins by mohli vyměnit zkušeného beka

- Reklama -

Boston by mohl v dohledné době provést výměnu jednoho ze svých obránců. Tvrdí to Jimmy Murphy z portálu Boston Hockey Now.

Bruins budou mít pět levých beků, když se Matt Grzelcyk vrátí ze zranění, a proto by si měl generální manažer Don Sweeney udržovat mysl i výměně jednoho z nich. Cílem by bylo pročistit si platový rozpočet.

Pravděpodobným adeptem na výměnu se přitom zdá být Mike Reilly, který prošel minulý týden waiver listinou. To, že si jej nikdo nestáhl, je zřejmě výsledkem jeho cap hitu ve výši 3 mil. dolarů.

Podle Patricka Lortieho měl o Reillyho zájem například GM Montrealu Kent Hughes. Byl to ale vzpomínaný cap hit, který mu zabránil v tom, aby si ho z waiver listiny stáhl.

- Reklama -

Bruins přitom podle Murphyho nabízeli Reillyho na výměnu ještě předtím, než jej zapsali na waiver listinu.

Druhým obráncem, kterého by se mohli pokusit vyměnit, je podle Murphyho pravý bek Brandon Carlo a to pokud by se nestal hráčem, kterého si v jeho případě tým představoval.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -