- Reklama -

Bude Chiarelli novým GM v Chicagu?

- Reklama -

Blackhawks, kteří jsou v procesu hledání nového generálního manažera, kontaktovali Petera Chiarelliho a absolvují s ním pracovní pohovor. Informoval o tom Darren Dreger ze stanice TSN.

Prozatímní GM Kyle Davidson má momentálně klub pod palcem a Chicago začátkem týdne naznačilo, že i on bude kandidátem na trvalou pozici.

Davidson se dostal do této pozice poté, co dlouholetý GM Stan Bowman na začátku sezóny rezignoval.

Chicago nedávno vytvořilo panel poradců, který pomůže při hledání nového kouče. Obsahuje i Mariána Hossu, Eddieho Olczyka či Patricka Sharpa.

- Reklama -

Chiarelli začal svou manažerskou kariéru v NHL v roce 1999, když se stal asistentem GM v Ottawě. V letech 2006 až 2015 byl generálním manažerem Bostonu a následně do roku 2019 GM Edmontonu. Od září je viceprezidentem hokejových operácí v St. Louis.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -