- Reklama -

Bude se Kane opět stěhovat? Do hry může vstoupit dohoda s Yzermanem

- Reklama -

Patrick Kane si dal na čas, než se po zotavení z těžké operace opět připojil k některému z týmů NHL. Zatímco loňský ročník dokončil v dresu New York Rangers, koncem letošního listopadu se objevil v dresu Detroitu, kde se setkal se svým někdejším parťákem Alexem DeBrincatem. U Red Wings by však i přes svůj pozdní start ročníku nemusel tuto sezonu zakončit.

Trojnásobný vítěz Stanley Cupu začal své působení v Hockeytownu impozantně – v prvních 12 zápasech v rudém dresu nasbíral 13 bodů. Jenže Detroitu se nedaří. Po úspěšném vstupu do sezony propadl tým GM Stevea Yzermana do výsledkové letargie. Nejen DeBrincat byl totiž důležitou postavou za jeho podpisem v Detroitu. Podle insidera Chrise Johnstona z The Athletic totiž někdejší kapitán Red Wings Kaneovi slíbil, že pokud nebude mít Detroit jistotu play-off, šikovného křídelníka vymění do lepšího týmu před přestupovou uzávěrkou v březnu.

List zájemců o zkušeného forvarda před vyřazovacími boji mohou mít zájem je dlouhý – Dallas Stars, New York Rangers, Edmonton Oilers, Colorado Avalanche, Florida Panthers nebo Toronto Maple Leafs. Kaneovi může nahrávat i relativně přijatelný cap hit 2,75 milionu dolarů.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -