- Reklama -

Divoká spekulace o Petterssonovi, která rozesmutní fanoušky Canucks

- Reklama -

Matt Murley je bývalý hráč NHL, který v zámořské lize krátce nastupoval za Penguins a Coyotes. Nyní je součástí týmu jednoho z nejpopulárnějších hokejových podcastů Spittin Chiclets. A právě v jedné z epizod tohoto podcastu řekl ožehavou spekulaci o Eliasi Petterssonovi z Vancouver Canucks.

„Nebuďte překvapení, pokud se Elias Pettersson objeví příští rok v Chicago Blackhawks po boku Connora Bedarda,“ vypálil v podcastu Murley. Pettersson je v současnosti v posledním roce svého kontraktu na 7,35 milionu dolarů ročně. Po této sezoně se může stát omezeným volným hráčem. Chicago by na případný megakontrakt pro 25letého Švéda mělo dostatek prostoru pod platovým stropem.

„Viděl jsem jak Matt Murley pracuje a rozhodně to není idiot. Má dobré zdroje, dostanou se k němu zajímavé věci. Ale myslím si, že je to ještě trochu předčasné. Podle mě je reálnější, že Vancouver za nějakou dobu ohlásí, že si Petterssona zavázali na několik let za pořádný balík peněz. Čekají na to, až jim Pettersson řekne, že je ready,“ prohlásil o této spekulaci ve svém podcastu 32 Thougths Elliotte Friedman.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -