- Reklama -

Cesta na MS 2019: Dánové budou mít na soupisce držitele Stanley Cupu

- Reklama -

83. mistrovství světa v ledním hokeji, jehož pořadateli budou slovenská města Košice a Bratislava, začíná už 10. května. Sledujte s NHLnews.cz, jak se na něj připravují jednotliví účastníci. Den co den vám přineseme ty nejdůležitější informace.


Fandi v českých barvách! Největší výběr zboží národního týmu ZDE.


Náš report je v tomto příspěvku ukončen. Zajímavosti a novinky z MS sledujte dále na našich stránkách v samostatných článcích.

3. května

Přípravné zápasy z 2. května:
Finsko – Česko 3:2 (1:0, 1:1, 1:1) (Carlson Hockey Games)
Góly: 20. a 59. Manninen, 34. Lindbohm – 40. Hronek, 60. Gudas
——————————-
Dánové se budou moci pochlubit také útočníkem Larsem Ellerem z Washingtonu.

Loňský vítěz Stanley Cupu bude už na svém pátém MS, naposledy reprezentoval svou vlast v roce 2016.

- Reklama -

29letý centr odehrál v této sezóně za Capitals 88 zápasů s bilancí 14 gólů a 25 asistencí.

2. května

Americká hokejová reprezentace se na Slovensku představí i se 17letým útočníkem Jackem Hughesem, největším favoritem na první volbu letošního draftu.
Kromě něj se k výběru USA připojí také bek Christian Wolanin z Ottawy a Adam Fox z Harvardské univerzity.

1. května

Útočník Toronta Auston Matthews odmítl reprezentovat. 21letý Američan přitom ještě před týdnem reportérům sdělil, že jej účast na MS láká. Na seniorském šampionátu se Matthews předvedl pouze jednou a to v roce 2016.
———————-
Finové mají aktuálně potvrzené pouze dvě posily z NHL a to obránce Henriho Jokiharjua z Chicaga a útočníka Juhu Lammikka z Floridy. Oba dva ale strávili nemalou část sezóny na farmě v AHL.
Mnoho krajanů dalo trenérovi Jukku Jalonenovi košem. Zdravotní problémy pak neumožnily start například bekovi Rasmusi Ristolainenovi z Buffala a forvardovi Patriku Lainemu z Winnipegu.

Aleksandru Barkovovi z Floridy zakázal účast klub.

———————
Kapitánem Rusů bude na šampionátu forvard Ilja Kovalčuk z Los Angeles. Asistovat mu budou další útočníci Jevgenij Malkin z Pittsburghu a Sergej Plotnikov z Petrohradu.
———————
Švédové budou na MS nesmírně silní. Tři korunky informovaly, že pozvánku na Slovensko nejnovější přijali William Nylander, Elias Lindholm, Mattias Ekholm a Marcus Pettersson.
Potvrzené posily z NHL pro švédskou reprezentaci:
Brankáři: Henrik Lundqvist (New York Rangers), Jacob Markström (Vancouver Canucks).
Obránci: Adam Larsson (Edmonton Oilers), Erik Gustafsson (Chicago Blackhawks), Robert Hägg (Philadelphia Flyers), Oliver Ekman-Larsson (Arizona Coyotes), Marcus Pettersson (Pittsburgh Penguins), Mattias Ekholm (Nashville Predators).
Útočníci: Oskar Lindblom (Philadelphia Flyers), Elias Pettersson, Loui Eriksson (oba Vancouver Canucks), Adrian Kempe (Los Angeles Kings), Marcus Krüger (Chicago Blackhawks), Mario Kempe (Arizona Coyotes), Jesper Bratt (New Jersey Devils) , William Nylander (Toronto Maple Leafs), Elias Lindholm (Calgary Flames), Patric Hörnqvist (Pittsburgh Penguins) .

30. dubna

Slovensko, těš se! Dorazí i Tavares

29. dubna

Trenér národního týmu Miloš Říha nominoval pro další fázi přípravy před MS další posily z NHL – obránce Detroitu Filipa Hronka a útočníky z Washingtonu Jakuba Vránu a Dmitrije Jaškina.
Celkem už je v kádru deset posil, která odehrály sezonu v NHL. Třiadvacetiletý Vrána bude v reprezentaci debutovat.

Nominace Česka na Carlson Hockey Games:

Brno, 2. – 5. května

Brankáři: Jakub Kovář (Jekatěrinburg, KHL), Patrik Bartošák (Vítkovice), Marek Langhamer (Chabarovsk, KHL), Šimon Hrubec (Třinec).
Obránci: Radko Gudas (Philadelphia, NHL), Jan Rutta (Tampa Bay, NHL), Jakub Jeřábek (San Antonio, AHL), David Sklenička (Laval, AHL), Michal Moravčík (HC Škoda Plzeň), Jan Kolář (Chabarovsk, KHL), Jakub Krejčík (Lukko Rauma, Finsko), Filip Pavlík, Petr Zámorský (oba Mountfield HK), Tomáš Kundrátek (Davos, Švýcarsko).
Útočníci: Jakub Voráček (Philadelphia, NHL), Ondřej Palát (Tampa Bay, NHL), Michael Frolík (Calgary, NHL), Dominik Simon (Pittsburgh, NHL), Filip Chytil (New York Rangers, NHL), Robin Hanzl (Spartak Moskva, KHL), Michal Řepík (Podolsk, KHL), Jiří Sekáč (Kazaň, KHL), Tomáš Zohorna (Chabarovsk, KHL), Dominik Kubalík (Ambri-Piotta, Švýcarsko), David Tomášek (Jyväskylä, Finsko), Rudolf Červený (Brynäs Gävle, Švédsko), Hynek Zohorna (Lahti, Finsko), Jan Kovář (Plzeň), Martin Zaťovič (Kometa Brno), Tomáš Fořt (Zlín), Radim Zohorna (Mladá Boleslav), Lukáš Rousek (Sparta Praha).

28. dubna

Přípravné zápasy z 27. dubna:
Slovensko – Česko 0:2 (0:2, 0:0, 0:0)
Góly: 3. Zaťovič, 18. Tomášek (Kolář)

Norsko – Dánsko 4:3 pp (3:0, 0:0, 0:3 – 1:0)
Góly: 13. Reichenberg, 14. Lesund, 19. Martinsen, 61. Olsen – 43. Madsen, 46. Blichfeld, 55. J. Jensen
Švýcarsko – Francie 3:4 pp (0:1, 2:0, 1:2 – 0:1)
Góly: 30. Hofmann, 35. Bertaggia, 45. Hischier – 11. a 49. D. Fleury, 53. Chakiachvili, 61. Bertrand
Německo – Rakousko 5:1 (0:0, 2:1, 3:0)
Góly: 31., 48. a 57. Draisaitl, 27. Pföderl, 51. Bergmann – 24. Haudum

27. dubna

Kanadskou reprezentaci pro MS 2019 doplní další hvězdy. Po vypadnutí z play-off se rozhodli hájit Javorový list také brankář Matt Murray z Pittsburghu, útočník John Tavares z Toronta a forvard Mark Stone z Vegas.


————————–
Až o tři hráče Flames nabobtná soupiska USA. K mužstvu kouče Jeffa Blashilla se připojí forvardi Johnny Gaudreau s Derekem Ryanem a obránce Noah Hanifin. První dva jmenovaní pomohli na loňském šampionátu Spojeným státům k bronzu.


————————-
Přípravné zápasy z 26.dubna:

Finsko – Švédsko 1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
Góly: 17. Rajala – 23. Bratt, 45. Zaar, 60. Holm
Norsko – Dánsko 0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
Gól: 13. Meyer
Kazachstán – Korea 3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Góly: 8. Boyd, 28. Sagadejev, 48. Nekrjač
Švýcarsko – Francie 6:0 (0:0, 2:0, 4:0)
Góly: 41., 54. a 58. Hischier, 22. Hofmann, 28. Ambühl, 58. Kurashev
Slovensko – Česko 1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
Góly: 20. Pánik (Nagy) – 1. Chytil (Červený, Tomášek), 24. Chytil (Tomášek, Červený), 54. Kubalík (Kundrátek, Řepík).

26. dubna

Švédsko očekává pro sestavu na MS další útočné eso z NHL. Tři korunky posílí také Elias Lindholm z Calgary, který ukončil základní část uplynulé sezóny se 78 body za 21 gólů a 57 asistencí.
Lindholm je už patnáctý hráč NHL, který se na Slovensku představí. Kromě něj potvrdili účast také brankáři Henrik Lundqvist (NY Rangers) a Jacob Markström (Vancouver), obránci Oliver Ekman-Larsson (Arizona), Adam Larsson (Edmonton), Robert Hägg (Philadelphia), Erik Gustafsson (Chicago) a útočníci Elias Pettersson, Loui Eriksson (oba Vancouver), Marcus Krüger (Chicago), Adrian Kempe (Los Angeles), Mario Kempe (Arizona), Jesper Bratt (New Jersey), Oskar Lindblom (Philadelphia) a Patric Hörnqvist (Pittsburgh).
———————–
Rusové berou nábor hráčů na MS svědomitě.
Nejnověji potvrdilo svou účast na světovém šampionátu trio Capitals – útočníci Alex Ovečkin a Jevgenij Kuzněcov a obránce Dmitrij Orlov.
Ruská hokejové federace také potvrdila příjezd obránce Toronta Nikity Zajceva a forvarda Floridy Jevgenije Dadonova.
———————–
Posily z NHL hlásí i outsideři:
Slovensko – obránce Martin Marinčin z Toronta,
Švýcarsko – útočník Kevin Fiala z Minnesoty, obránci Roman Josi a Yannick Weber z Nashvillu.

25. dubna

Národní tým vyztuží další hokejista z NHL. Vedení reprezentace potvrdilo, že se MS zúčastní i obránce Jan Rutta z Tampy Bay.
—————————–
Přípravné zápasy z 24. dubna:
Lotyšsko – Rusko 2:4 (2:0, 0:1, 0:3)
Góly: 4. Dzierkals, 20. Bukarts – 35. Zub, 46. Jakupov, 48. Golyšev, 60. Rafikov
—————————–
Rusové dál posilují.
Do kádru sborné přibudou také Nikita Gusev z Vegas a obránce Nikita Zajcev z Toronta. 26letý Gusev zamířil do zámoří po konci bojů v KHL, v play-off NHL ale neodehrál ani jeden zápas.
K mužstvu se připojí 29. dubna během tréninkového kempu v Novogorsku.

24. dubna

Mluvčí národního týmu Zdeněk Zikmund v úterý potvrdil, že reprezentační kádr doplní už před brněnským turnajem Carlson Hockey Games na začátku května útočníci Michael Frolík z Calgary, Ondřej Palát z Tampy Bay a Dominik Simon z Pittsburghu.

Osmadvacetiletý Palát odehrál v základní části 64 zápasů s bilancí osmi gólů a 26 nahrávek, ve čtyřech utkáních play off jednou skóroval. O tři roky starší Frolík nasbíral za 65 vystoupení 34 bodů (16+18). V pěti kláních bojů o Stanley Cup nebodoval. Čtyřiadvacetiletý Simon naskočil do 71 duelů se ziskem 28 bodů (8+20), při čtyřech střetnutích v play-off přidal asistenci.
Mimo hru o případnou nominaci na MS je naproti tomu definitivně brankář Flames David Rittich, který se během sezóny potýkal s bolestivým zraněním kolena.


—————————
Švédové hlásí už čtvrnáctou posilu NHL. Kádr Tří korunek se bude moci pochlubit i útočníkem Patrikem Hornqvistem z Pittsburghu.
Na Slovensku se představí také brankáři Henrik Lundqvist (NY Rangers) a Jacob Markström (Vancouver), obránci Oliver Ekman-Larsson (Arizona), Adam Larsson (Edmonton), Robert Hägg (Philadelphia), Erik Gustafsson (Chicago) a útočníci Elias Pettersson, Loui Eriksson (oba Vancouver), Marcus Krüger (Chicago), Adrian Kempe (Los Angeles), Mario Kempe (Arizona), Jesper Bratt (New Jersey) a Oskar Lindblom (Philadelphia).

22. dubna

Slovensko se může pochlubit už šestou potvrzenou posilou z NHL. Po Andreji Sekerovi, Christiánu Jarošovi, Tomáši Tatarovi, Richardu Pánikovi a Eriku Černákovi slíbil svou účast také útočník Marko Daňo z Winnipegu.

Čtyřiadvacetiletý rodák z Eisenstadtu působil převážnou část ročníku v AHL. Během svého krátkého angažmá v Denveru však stihl odehrát i osm utkání za Avalanche.


————————–
Švýcarsko se v závěrečné fázi přípravy na MS objeví i s prvními posilami z NHL. Trenér Patrick Fischer bude mít k dispozici předloňskou draftovou jedničku forvarda Nica Hischiera z New Jersey a útočníka Kevina Fialu z Minnesoty.
————————–
Výsledky přípravných zápasů z 21. dubna:
Velká Británie – Maďarsko 3:1 (2:1, 1:0, 0:0)
Góly: 16. Swindlehurst, 20. Duggan, 24. Perlini – 17. Sofron
Francie – Lotyšsko 2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
Góly: 6. Treille, 24. Chakiachvili

21. dubna

Po vypadnutí Tampy Bay z 1. kola play-off posílí slovenský výběr obránce Erik Černák.
GM manažer Miroslav Šatan v sobotu uvedl, že v případě vypadnutí Bostonu, osloví také brankáře Jaroslava Haláka a beka Zdena Cháru.
—————————
Výsledky přípravných zápasů z 20. dubna:
Rakousko 1:2 sn Slovensko (0:1, 1:0, 0:0 – 0:0, 0:1)
Góly: 25. Zwerger (Hofer) – 2. Bakoš (Studenič, Chovan), rozhodujúci sn: Bakoš
Rusko 5:1 Švýcarsko (2:0, 1:0, 2:1)
Góly: 25. Zwerger (Hofer) – 2. Bakoš (Studenič, Chovan), rozhodujúci sn: Bakoš
—————————–
Útočník Edmontonu Leon Draisaitl se rozhodl reprezentovat Německo na MS. Svěřence trenéra Toniho Söderholma posílí z NHL také obránce Korbinian Holzer (Anaheim Ducks) a forvard Dominik Kahun (Chicago Blackhawks).

19. dubna

Švédové budou bojovat o zlatý hattrick s Králem
—————————-
Rusko se těší na velkou posilu z NHL. Klenotem sborné na MS bude Nikita Kučerov z Tampy Bay, který byl se 128 body nejproduktivnějším hráčem základní části NHL.
Kromě forvarda Lightning se na Slovensku představí ze zámoří také brankář Andrej Vasilevskij (Tampa Bay), obránce Michail Sergačov (Tampa Bay) a útočníci Jevgenij Malkin (Pittsburgh), Arťom Anisimov (Chicago) a Ilja Kovalčuk (Los Angeles).
Další akvizice z NHL zatím nebyly potvrzeny.
——————————
Hvězdný Tučňák Sidney Crosby odmítl pozvánku na MS. Jednatřicetiletý Kanaďan dá podle svých slov přednost odpočinku.
Špičkový forvard dosáhl v základní části na 100bodovou metu, v play-off však zaznamenal pouze bod a nezabránil vypadnutí Pittsburghu už po čtyřech zápasech.


———————————–
Výsledky přípravných zápasů z 18. dubna:
Dánsko – Švédsko 0:2 (0:1, 0:1, 0:0)
Góly: 11. Wedin, 32. Sylvegard
Finsko – Norsko 3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
Góly: 7. Ruotsalainen, 9. Manninen, 59. Kiviranta – 18. Haga
Česko – Německo 5:4 (2:2, 0:0, 3:2)
Góly: 9. Repík, 11. Zaťovič, 43. Červený, 45. Zohorna, 59. Fořt – 4. a 60. Bergmann, 3. Loibl, 47. Müller
Rusko – Švýcarsko 5:2 (2:1, 2:1, 1:0)
Góly: 11. Žafjarov, 19. Chafizullin, 36. Barabanov, 37. Alexejev, 58. Golyšev – 18. a 40. Bertaggia

———————————

Američané zveřejnili první nominace na MS. Do Košic dorazí hvězdy

18. dubna

Přípravné zápasy ze 17. dubna:
Česko – Německo 5:4 (4:2, 0:1, 1:1)
Góly: 6. Krejčík, 6. J. Kolář, 14. Tomášek, 20. Beránek, 52. T. Mertl – 8. a 10. Bergmann, 25. Nowak, 57. Michaelis
Dánsko – Švédsko 2:3 (0:1, 1:1, 1:1)

Góly: 38. Poulsen, 51. M. Lassen – 13. Rasmussen, 40. Boqvist, 55. J. Andersson
————————————

Švédsko má přislíbeno už 11 posil z NHL!
Nejnovějším přírůstkem do sestavy Tří korunek je forvard Loui Eriksson z Vancouveru Canucks. Z jeho parťáků vycestuje na Slovensko i Elias Pettersson a Jacob Markström.
Ano řekli reprezentaci také Erik Gustafsson a Marcus Krüger z Chicaga, Adam Larsson z Edmontonu, Robert Hägg z Philadelphie, Adrian Kempe z Los Angeles, duo Mario KempeOliver Ekman – Larsson z Arizony a Jesper Bratt z New Jersey.
————————————-
Hvězdný forvard Jevgenij Malkin z Pittsburghu přislíbil svou účast na MS v hokeji.
Kromě Tučňáka posílí ruský výběr z NHL také brankář Alexandar Georgijev (NY Rangers), obránci Ilja Ljubuškin (Arizona), Jegor Jakovlev (New Jersey), Ivan Provorov (Philadelphie) a útočníci Ilja Kovalčuk (Los Angeles), Vladislav Namestnikov (NY Rangers), Arťom Anisimov (Chicago) a Jevgenij Dadonov (Florida).

15. dubna

Útočník Blackhawks Patrick Kane bude po roce opět kapitánem USA na MS v hokeji.
30letý rodák z Buffala zazářil v této sezóně 44 góly a 66 body, přičemž si se 110 body stanovil své kariérní maximum.
Kromě Kanea by měly soupisku USA doplnit i další hvězdy jako Jack Eichel, Dylan Larkin nebo Alex DeBrincat.

14. dubna

Slováci hlásí čtyři posily z NHL!
Do týmu přibudou obránci Andrej Sekera z Edmontonu a Christián Jaroš z Ottawy spolu s útočníky Tomášem Tatarem z Montrealu a Richardem Pánikem z Arizony. Informaci v sobotu potvrdil generální manažer reprezentace Miroslav Šatan.
K mančaftu se všichni připojí 23. dubna.
——————————————
Akvizici ze zámoří se mohou pochlubit také Rakušané.
Útočník Philadelphie Michael Raffl získal souhlas vedení klubu a brzy se zapojí do přípravy národního týmu.
30letý křídelník letos v NHL odehrál 60 zápasů s bilancí 18 bodů (6+12).


—————————————
Příprava na MS z 13. dubna:
Rakousko – Česko 4:5 sn (1:1, 1:3, 2:0 – 0:0, 0:1)

Góly: 17. a 60. Zwerger, 32. Wachter, 47. Antonitsch – 5. Červený, 25. Fořt, 28. Mertl, 34. Kubalík, rozh. nájezd Kubalík
Švédsko – Norsko 5:1 (3:0, 0:0, 2:1)

Góly: 3. Mastomäki, 15. Strömwall, 20. Sandin, 48. Rasmussen, 56. Zaar – 52. Lindström
Dánsko – Finsko 1:2 (1:0, 0:2, 0:0)
Góly: 8. Bau Hansen – 23. Kaski, 30. Suomi
Francie – Rusko 0:2 (0:1, 0:0, 0:1)

Góly: 8. Alexejev, 53. Michajlov

12. dubna

Příprava, 11. dubna:
Německo – Slovensko 2:1
Góly a nahrávky: 26. Daschner (Bokk, Pföderl), 39. Michaelis (Bokk, Tuomie) – 1. M. Sukeľ
Dánsko – Finsko 0:1 
Gól: 40. Manninen
Švédsko – Norsko 2:0
Góly: 15. Sandin, 52. Zaar
———————————–
Rusové skládají tým na Slovensko. Již nyní budí respekt

11. dubna

Útočník Devils Pavel Zacha neposílí český národní tým. 22letý rodák z Brna se omluvil ze zdravotních důvodů. „Je to škoda, jelikož se mu v závěru základní části dařilo. Chtěli jsme ho vyzkoušet,“ uvedl tiskový mluvčí ČSLH Zdeněk Zikmund.
Zacha tak na svou premiéru v seniorské reprezentaci stále čeká.


————————————–
Příprava, 10. dubna:
Česko – Rakousko 3:1
Góly a nahrávky: 03:09 Tomášek (Fořt, Jordán), 09:57 Klok (Dvořák), 52:42 Fořt (Červený) – 57:41 Hofer (Wolf)


—————————————

Kouč Alain Vigneault, který do loňského roku stál na lavičce New Yorku Rangers, povede tým Kanady. Jeho asistenty budou Dave Hakstol, Kirk Muller a Lindy Ruff.
Vigneault během 15 let v NHL odkoučoval 1216 zápasů základní části na střídačkách Montrealu (1997-2000), Vancouveru (2006-2013) a Rangers (2013-2018).

9. dubna

Slováci hlásí významnou posilu z Montrealu. Na domácím mistrovství světa se objeví útočník Tomáš Tatar. 28letý rodáka z Ilavy potvrdil svou účast kanaské televizní stanici Sportsnet.
Bojovat o místo v sestavě bude i obránce Ottawy Christián Jaroš, který už dorazil do své vlasti.
GM slovenského výběru Miroslav Šatan v pondělí uvedl, že všichni jeho krajani v NHL jsou ochotni reprezentovat.
——————————————
Oproti Tomáši Tatarovi odmítli svou vlast reprezentovat jeho parťáci Kanaďani Carey Price (G) s Sheam Weberem (D) a americký bek Jeff Petry.


—————————————–
Posily potvrdily i další mančafty. Kanadskou bránu bude hájit mladý gólman Carter Hart, který se v pouhých 20 letech vypracoval v jedničku Philadelphie, když se letos blýskl úspěšností zákroků 91,7 %.
Útok Javorových listů pak obohatí um forvarda Buffala Sama Reinharta.
Rusům kývli na pozvánku obránce Arizony Ilja Ljubuškin a brankář Rangers Alexandar Georgijev.

8. dubna

Kdo z NHL posílí Slováky na domácím šampionátu?
———————————————–
Kanadský útočník ve službách Oilers Connor McDavid se chce zotavit ze zraněnění nohy, které utrpěl v závěrečném zápase základní části NHL (VIDEO), a rozhodl se nereprezentovat na květnovém MS.
Jeho poranění by nemělo být vážné, přesto dal 22letý rodák z Richmond Hillu přednost rekonvalescenci.


————————————————
Český forvard Jakub Voráček, který nepostoupil s Philadelphií do play-off, potvrdil generálnímu manažerovi národního týmu Petru Nedvědovi svou účast na světovém šampionátu.
29letý rodák z Kladna se objevil už na pěti mistrovstvích světa, z toho v letech 2015 a 2017 byl kapitánem. V roce 2010 získal zlato, o rok později bronz.
V této sezoně odehrál nejlépe placený český hráč v NHL 78 zápasů, ve kterých vstřelil 20 branek a přidal 46 asistencí.


Kouč Miloš Říha počítá i s jeho spoluhráčem bekem Radkem Gudasem. Příští pondělí by se měli zařadit do přípravy mančaftu také útočníci Filip Chytil z New York Rangers a Pavel Zacha z New Jersey.

7. dubna

Obránce Edmontonu Andrej Sekera potvrdil slovenské reprezentaci svou účast na MS. Oilers nepostoupili do play-off a v reprezentování mu nebudou bránit. Hráč informaci potvrdil pro slovenskou verzi portálu nhl.com.
32letý rodák z Bojnice odehrál v této sezóně 24 utkání se ziskem čtyř asistencí. V minulé sezóně vynechal pro problémy s kolenem osm měsíců.

6. dubna

Obránce Quinn Hughes se těší na Slovensko!
TOP prospekt Canucks bude reprezentovat Spojené státy na mistrovství světa. Klub informaci potvrdil v pátek.
19letý rodák z Floridy si v této sezóně odbyl premiéru v NHL, když odehrál za Kosatky čtyři zápasy se ziskem tří asistencí.
Sedmý muž draftu 2018, který působil poslední dva ročníky na University of Michigan, si zahrál na MS už loni. Jeho bratr Jack, předpokládaná jednička nadcházející přehlídky talentů, se šampionátu pravděpodobně účastní také.

Čtěte také: Mladíci se porvali. Hughes a Lauko shodili rukavice

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -