- Reklama -

Chystá se u Ducks k velkému odchodu?

- Reklama -

O budoucnosti brankáře Anaheimu Johna Gibsona se spekuluje už delší čas. Spekulace nabraly na intenzitě po další neúspěšné sezóně a zdá se, že jsou po menší odmlce zpět.

Frank Seravalli z portálu Daily Faceoff tvrdí, že Gibson dal Ducks vědět, že po deseti ročnících v týmu je připravený na změnu prostředí. To, že požádal o výměnu, potvrdila Lisa Dillmanová z kalifornského deníku OC Register. Mělo k tomu dojít už minulý měsíc.

„Gibson má 29 let a čtyři zbývající roky ze smlouvy s průměrnou roční hodnotou 6,4 mil. dolarů a omezenou klauzuli zakazující výměnu do deseti týmů,“ poznamenala novinářka.

„Nebylo by to bez komplikací, ale mohlo by k tomu dojít už toto léto,“ pokračovala Dillmanová.

- Reklama -

Seravalli uvažuje o tom, zda si Ducks udrží část jeho platu, aby zvýšili šance jeho výměny, která by mohla být pro vyšší cap hit složitější. Faktem také je, že má za sebou statisticky nejhorší sezóny kariéry.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -