- Reklama -

Podle médií je to hotová věc: Do NHL se vrací obrovské trenérské jméno

- Reklama -

Kanadský trenér Mike Babcock se podle zámořských médií vrací do NHL. Pierre LeBrun ze stanice TSN informoval, že zkušený kouč povede od příští sezóny Columbus.

Klub z Ohia angažování Babcocka oficiálně nepotvrdil. Podle LeBruna jsou však obě strany dohodnuté a Blue Jackets oznámí příchod slavného trenéra až po 30. červnu, kdy mu vyprší stále platný kontrakt s Torontem.

Maple Leafs propustili Babcocka v listopadu 2019 po sérii proher a obvinění z „vytvoření toxického pracovního prostředí v šatně“. Toronto přivedlo na jeho místa Sheldona Keefa.

Babcock působil v minulosti i v Anaheimu a Detroitu, který přivedl v roce 2008 k zisku Stanley Cupu. S kanadskou reprezentací pak získal zlato na MS i ZOH a je tak členem elitního Triple Gold Clubu.

- Reklama -

Blue Jackets jsou bez trenéra od dubna, kdy odvolali z funkce Brada Larsena. V této sezóně skončili poslední ve Východní konferenci a na předposledním místě v celé NHL.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -