- Reklama -

V roce 2024 uvidíme v New Jersey dva zápasy pod holým nebem

- Reklama -

NHL v den startu finále Stanley Cupu oznámila, že se v budoucí sezóně uskuteční dva zápasy pod širým nebem na MetLife Stadium v New Jersey.

V rámci Stadium Series se na domovském stadiónu New York Jets a New York Giants odehrají v únoru zápasy čtyř týmů, které mají k oblasti blízko.

Jako první si 17. února změří síly New Jersey Devils a Philadelphia Flyers. Půjde o 40.utkání pod širým nebem v historii NHL. O den později se střetnou newyorští rivalové – Rangers a Islanders.

Už dříve bylo oznámeno, že 29. října se v rámci Heritage Classic střetnou Calgary a Edmonton, a 1. ledna se uskuteční Winter Classic mezi Vegas a Seattlem.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -