- Reklama -

Chystá se výměna Tkachuka za Tarasenka?

- Reklama -

Matthew Tkachuk by chtěl opustit Calgary. Nejnověji to tvrdí novinář Shane O’Brien, podle kterého chce hokejista zakotvit v St. Louis, kde je usazená hráčova rodina.

Už před dvěma týdny hovořil o možnosti Tkachukova příchodu k Blues tamní žurnalista Jeremy Rutherford. Ten uvedl, že by k trejdu mohlo dojít příští léto. 23letý Tkachuk má platnou smlouvu do konce ročníku 2021/22 a poté se může stát chráněným volným hráčem.

Problémem pro Blues by mohla být otázka jak Tkachuka, který nyní vydělává sedm miliónů ročně, vměstnat do platového rozpočtu. To by podle O’Briena mohla vyřešit výměna Tkachuka za Vladimira Tarasenka, který má cap hit 7,5 miliónů.

O potenciálním odchodu Tarasenka ze St. Louis se taktéž nemluví poprvé. Obě strany, tedy tým i hráč jsou údajně připraveni vydat se rozdílnými cestami.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -