- Reklama -

Columbus si upsal Čecha

- Reklama -

Blue Jackets podepsali tříletý nováčkovský kontrakt s českým obráncem Stanislavem Svozilem.

Svozil byl nejvýše draftovaným Čechem v tomto roce, když si jej Columbus vybral z 69. místa. 18letý rodák z Přerova hrával v minulé sezóně za Brno v nejvyšší české soutěži. Ve 30 zápasech si připsal gól a dvě asistence.

„Popravdě jsem úplně nečekal, že smlouvu dostanu. Spíš jsem si myslel, že si budu muset počkat. O to víc jsem rád, že se to povedlo. Jsem za to strašně šťastný, je to skvělý začátek kariéry. Teď je na mně, abych jim důvěru vrátil svými výkony,“ řekl Svozil v rozhovoru zprostředkovaném agenturou Sport Invest, která ho zastupuje.

„Poděkovat bych chtěl všem, kteří k tomuto postupnému kroku pomohli. Stále je to ale jen začátek cesty, první krůček k mému snu hrát NHL. Rozhodně není nic hotového,“ dodal.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -