- Reklama -

Coyotes údajně nabízí ostatní týmům svého brankáře

- Reklama -

Arizona Coyotes má za sebou další nevýrazný ročník. Tým z pouště míří do dalšího ročníku s vizí, že po tomto létě bude lehčí o několik vysokých smluv.

Loni Arizona před play-off vyzbrojila o jedno z nejžádanějších jmen na trhu – Taylora Halla. Přes léto však neuspěli v boji o jeho udržení, devětadvacetiletý útočník zvolil tučnou jednoletou smlouvu, kterou mu nabídlo Buffalo. Ani tam se však neohřál celý ročník a opět před play-off měnil působiště. Sezonu dohrál po boku Krejčího či Pastrňáka v Bostonu.

Nyní se z pouště mají stěhovat útočník Phil Kessel, obránce Oliver-Ekman Larsson a vedení údajně poslouchá nabídky na získání brankáře Darcyho Kuempera.

„Darcy má za sebou náročný rok, plný zranění. Klepy o jeho výměně se objevují po celý rok. Jenže se ukázal v dobrém světle na světovém šampionátu za Kanadu, když pomohl ke zlatu. Kuemper může být zajímavým kandidátem na výměnu pro vedení Yotes, protože si za něj mohou říct mladé prospekty případně volby v draftu,“ nechal se slyšet expert stanice Sportsnet Elliot Friedman.

- Reklama -

Jedenatřicetiletému Kanaďanovi zbývá ještě jeden rok smlouvy v hodnotě 4,5 milionů dolarů za sezonu. Mezi zájemci o jeho služby by se mohli objevit Washington Capitals, Carolina Hurricanes, Vancouver Canucks či Toronto Maple Leafs.

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -