- Reklama -

Budou Avs bez své gólmanské jedničky?kup

- Reklama -

Colorado vstoupilo do série třetího kola proti Oilers vysokou výhrou 8:6, přišlo ale přitom o svou gólmanskou jedničku Darcyho Kuempera.

Kuemper nedokončil úterní zápas pro zranění horní části těla a trenér Jared Bednar ve středu nedokázal říct, zda bude bude mít Kuempera ve druhém klání série k dispozici.

Kuemper stihl za 33 minut zastavit 13 ze 16 střel. Následně jej nahradil Pavel Francouz, který inkasoval tři branky z 21 střel.

„Darcy chytal a bojoval… My jsme stříleli góly a hráli dobře, ale on se začal trochu trápit. V úvodu zápasu to nebyl jeho nejlepší výkon…,“ uvedl Bednar.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -