- Reklama -

Francouz se opět stáhne

- Reklama -

Brankář Darcy Kuemper ve čtvrtek trénoval a podle trenéra Avalanche Jareda Bednara bude týmu k dispozici ve druhém kole play-off.

„Bude připravený hrát,“ uvedl Bednar. „Povím to takto: Dnes je na ledě. Možná nebudeme hrát až do pondělí, úterý. Ale bude připravený. Dnes trénoval, takže vše vypadá pozitivně.“

Kuemper vynechal čtvrtý zápas série prvního kola play-off proti Nashvillu poté, co byl nucený opustit předešlé utkání se zraněním oka. Do něj jej zasáhla čepel hokejky hráče Preds.

Během zbylého času třetího zápasu zaznamenal Pavel Francouz 18 zákroků a ve čtvrtém klání pomohl k výhře 5:3 s 28 zásahy. Po nich Avs oslavovali postup.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -