- Reklama -

EA SPORTS NHL 15

- Reklama -

NHL 15 vyjde v Česku a na Slovensku 11. 9. ve verzích pro Xbox One, PlayStation®4, Xbox 360® a PlayStation®3 a vůbec poprvé bude na všech platformách opatřena českou lokalizací textů. Nebude chybět ani kompletní česká Extraliga ledního hokeje s aktuálními týmy včetně nově postoupivších z baráže.
NHL 15 je postavena tak, aby využila výkon nové generace herní konzolí. Díky tomu si hokejovou akci ve stylu NHL užijete s grafikou, zvuky a atmosférou, které předčí vše, co tu bylo předtím. Na všech 12 hráčů na ledě působí reálné fyzikální zákony, což vede ke kolizím i více hráčů najednou a skrumážím. Komentář na pozadí autentické grafiky stanice NBC Sports obstará známá dvojice Mike „Doc“ Emrick a Eddie Olczyk ve spolupráci s expertem Rayem Ferrarem. Toto je nová generace hokeje.

FUNKCE NHL 15 NA KONZOLÍCH XBOX ONE A PLAYSTATION 4

Opravdová hokejová fyzika

Systém kolizní fyziky NHL 12 hráčů – Vůbec poprvé v historii sportovních her bude každého hráče při sebemenším střetu na ledě ovlivňovat reálná fyzika, o což se postará nový systém kolizní fyziky NHL® pro všech 12 hráčů. Výkon konzolí nové generace konečně umožní tomuto systému podřídit trvale zákonům fyziky postavu každého hokejisty. Při každém střídání se musíte připravit na intenzivní tvrdou hru ve stylu NHL plnou realistických menších kolizí, skrumáží před brankami a soubojů v chumlech hráčů.

Reálná fyzika puku

Puk je jednou z hlediska napodobení autentického chování jednou z nejkomplexnějších věcí v celé NHL 15. Výsledkem kompletně přepracované fyziky puku je jeho mnohem realističtější chování ve všech situacích. Vše na ledě, včetně jeho povrchu, může způsobit, že se puk začne nepředvídatelně a autenticky točit, poskakovat a odrážet přesně jako při skutečném zápase NHL.

Hokejista na konzolích příští generace

Autentické modely hráčů a výstroje

Postavy hokejistů pro novou generaci konzolí vznikly na úplně jiných základech. Modely hráčů teď mají nyní tři samostatné vrstvy – tělo, výstroj a dres. Všechny vrstvy se chovají nezávisle, což znamená, že každý kontakt s pukem nebo dalším hráčem vypadá o stupeň věrohodněji. Technologie Dynamic Cloth (dynamické oblečení) řídí realistické reakce oblečení hokejistů na jejich rychlý pohyb po ledě, a pomáhá tak k dokreslení dynamického průběhu hry.

- Reklama -

Bezkonkurenční zpodobnění hráčů

Díky stejné technologii, která zajišťuje vysoce realistickou podobu zápasníků v titulu EA SPORTS UFC se v NHL 15 můžete těšit na dosud nevídané zpracování podoby hráčů včetně projevů jejich emocí a animací pohybů. Hokejisté jsou tak skuteční, jako ještě nikdy dříve – ať už jde o animace pohybu mohutných kroků při bruslení, nebo výrazy ve tvářích po vstřelení vítězného gólu.

Ovládání Superstar Skill Stick

Ve svých rukách teď máte veškeré schopnosti superhvězdy NHL. Revoluční ovládání Skill Stick bylo vylepšeno, abyste získali nad hráči ještě větší kontrolu. Chraňte si puk, přijímejte přihrávky bez ztráty rychlosti a objevte celou řadu nových kliček díky intuitivnímu ovládání pravou páčkou, které je sice snadné na pochopení, ale skýtá v sobě nepřeberné možnosti.

Vision AI

umělá inteligence vnímá okolí – Díky tomuto systému vylepšené umělé inteligence dokážou postavy hokejistů číst hru a reagovat na potenciální dění, najíždět si do volných míst ke skórování, předvídat přihrávky a zapojovat se do protiútoků týmu, což napomáhá k plynulosti hry.
Přenosy ve stylu NBC Sports:

Nový komentátorský tým

Nové hlasy pro novou generaci. NHL 15 vítá na komentátorském stanovišti nové duo NBC Sports ve složení Mike „Doc“ Emrick a Eddie Olczyk. Zasvěcenými poznatky z průběhu zápasu je pak v prostoru přímo u mantinelu doplní expert stanice TSN Ray Ferraro. Komentář bude využívat základy stejného systému umělé inteligence jako v případě hráčů. Podobně jako při skutečném přenosu se budou Doc, Eddie a Ray snažit předvídat situace a dokreslovat atmosféru dění na ledě pomocí více než 35 tisíc nových komentátorských frází.

Zápasy ve stylu NBC Sports

Díky spolupráci se stanicí NBC Sports uvidíte dosud nejrealističtější audiovizuální podobu televizního vysílání ve videohře. V úvodní pasáži před zápasem vás moderátorský tým přivítá v městě konánía v jeho průběhu pak uvidíte stejné grafické prvky, jako v případě skutečných přenosů z NHL na kanálu NBC.

Integrace živého vysílání

Říkáme-li, že Doc a Eddie jsou ve hře, pak tím myslíme skutečně ve hře. NHL 15 posune integraci komentáře tak, že bude obsahovat reálné předzápasové videovstupy s Docem and Eddiem. Vše se ale bude odehrávat v prostředí NHL 15. Výsledkem je revoluční krok ve sportovním videoherním žánru, který dále smazává hranici mezi světem přímých přenosů a her.

Vrcholný zážitek uvnitř hokejové haly

Přes 9 tisíc modelů postav diváků

NHL 15 nastavuje nový standard ve videohrách v podobě více než 9 000 modelů diváků a čtyřnásobnému počtu animací oproti předchozím generacím série. Pozorně se podívejte a uvidíte fanoušky, jak drží nápisy s vaším jménem, diváky oblečené do kostýmů, nebo dokonce sektory plné fanoušků soupeře vyjadřujících vůči vám nevoli.

Skuteční diváci

Diváci jsou jako živí. Všimnete si změny v jejich chování před bitkou, po tvrdém souboji nebo chladnokrevném gólovém zakončení. Každá postava v hledišti má přiřazen specifický projev chování v očekávání nadcházející akce, při skandování, při tleskání do rytmu hudby na světelné kostce nebo focení selfie pro zachycení jedinečného okamžiku.

Věrné repliky stadionů

Není nad to než koukat na hokej přímo v hale a my vám nabízíme sedačky na nejlepších místech. Výkon konzolí nové generace konečně umožní sérii NHL zachytit každičký detail na stadionu. Vše od sedaček pro více než 19 000 diváků přes osvětlení až po vstupní tunely pro hráče je zachyceno s takovou úrovní detailu, která na předchozí generaci nebyla možná. Zápasy se vám doslova přestěhují do obýváku.
Text, foto a video: EA Sports

- Reklama -
Pavel Šmerda
Narozen v krásném roce 1971, kdy ještě v lese zpívali ptáci a na stromech rostlo ovoce bez chemického postřiku :-), NHL mě fascinuje pro svoji rychlost a neuvěřitelně zvlaštní energíí, která mně okamžitě vtáhne do dění na ledě... Zvlášť atraktivní bylo pro mě sledování celé kariery mého nejoblíbenějšího hráče a tím není nikdo jiný než Tomáš Kaberle... Díky za vše Tome!

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -