- Reklama -

Edmonton útočí na pořadatelství. Chce nabídnout život v "bublině"

- Reklama -

Skupina vlastnící Edmonton Oilers pilně pracuje na tom, aby se stala albertská metropole jedním ze dvou hostitelských měst rozšířeného play-off NHL. Společnost zveřejnila v pondělí detaily svého plánu a to včetně způsobu, jakým chce chránit hráče před nákazou koronavirem.
Podrobnosti přinesl Ryan Rishaug ze stanice TSN.

HOKEJOVÁ BOMBA: Roušky NHL za pár kaček!

Všichni hráči by bydleli v hotelu JW Marriott, který se nachází naproti aréně Rogers Place. K tomu by se pro hokejisty vytvořila karanténní bublina, která má připomínat olympijskou vesnici. K dispozici mají mít mimo jiné basketbalové kurty, večerní promítání filmů, videohry, ping pong a mnoho dalšího.
Na stravování hráčů by se podílel více než tucet tamních nejlepších restaurací, které nabídnou širokou škálu pokrmů.

SLEDUJEME: NHL a její cesta zpět

Problémem stále zůstává kontakt s rodinou, který by pravděpodobně nebylo možné zrealizovat tak, aby byli hokejisté se svými blízkými po celé play-off. Propracovaný je naopak systém testování na COVID-19 a celkové bezpečí sportovců, na němž se má podílet i edmontonská policie.

Liga má vybraná dvě města představit na konci tohoto týdne, přičemž aktuálně figuruje na listu potenciálních hostitelů šest metropolí a to včetně Edmontonu. Nejvíce se v tomto směru v posledních dnech hovořilo o Vancouveru a Las Vegas. Podle Pierra LeBruna z portálu The Athletic je však stále ve hře například i Chicago. Naopak s Columbusem a Minneapolis se již nepočítá.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -