- Reklama -

Filip Chytil prodloužil smlouvu s Rangers o čtyři roky

- Reklama -

Český útočník New York Rangers Filip Chytil zažívá skvělý ročník. V kádru Rangers si drží svoji pozici, i přes nedávné akvizice hvězd Vladimira Tarasenka a Patricka Kanea. Po této sezóně se mohl stát omezeným volným hráčem, Rangers s ním však počítají do budoucna a s Chytilem podepsali novou vylepšenou smlouvu.

Třiadvacetiletý český forvard hraje svoji dosavadní nejlepší sezónu v kariéře. Překonal svá maxima v počtu branek (nyní 22), asistencí (20) i bodů (42) v 66 zápasech. Po sezóně se mohl stát omezeným volným hráčem, Rangers si však svoji útočnou naději chtěli zajistit s předstihem.

Filip Chytil podepsal novou čtyřletou smlouvu na celkových 17,75 milionu dolarů. Do konce sezóny 2026/2027 tak bude Čech pobírat 4,4375 milionu dolarů ročně.

- Reklama -

Chytil byl první volbou Rangers v draftu 2017 (21. celkově). Dosud v NHL odehrál 319 utkání a získal v nich 135 bodů. Dalších devět kanadských bodů přidal v 23 zápasech play-off.

New York Rangers jsou nyní třetí v Metropolitní divizi. Patří k největším favoritům na zisk Stanley Cupu, Chytil tak má velkou šanci svoji sbírku bodů ve vyřazovacích bojích značně vylepšit.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -