- Reklama -

Greena skolil virus. Napadl mu játra

- Reklama -

Obránce Detroitu Mike Green může vinou virového onemocnění zmeškat začátek sezóny. V pátek to novinářům sdělil hlavní trenér Red Wings Jeff Blashill.
„Chytl vir, který napadl jeho játra. Dneska jej viděl specialista na infekce, takže bychom zanedlouho měli vidět více. Netuším, jak dlouho může být mimo hru,“ cituje Blashillova slova Ansar Khan z portálu MLive.com.




Podle informací reportérky Helen St. Jamesové trpí klíčový bek Rudých křídel únavou a start ročníku pravděpodobně nestihne.
Greena trápily zdravotní potíže již v dubnu, generální manažer Ken Holland však prohlásil, že tehdejší problémy s těmi současnými nesouvisejí.
Green podepsal v červenci s klubem dvouletý kontrakt na 10,75 mil. dolarů. Dvaatřicetiletý rodák z Calgary odehrál v minulé sezóně 66 zápasů, v nichž zaznamenal osm gólů a 25 asistencí.
Fanda NHL
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -