- Reklama -

Zhmožděný Ekblad se tvrdě opřel do Domiho. Osočil také ligu

- Reklama -

Aaron Ekblad si v pátek před novináři pustil pusu na špacír. Při otázce žurnalistů, jak se dívá na ránu od Maxe Domiho a jeho následnou suspendaci, si nebral servítky.
„Je to hloupé. Myslím si, že tohle může udělat jen hlupák,“ rozpovídal se obránce Panthers s viditelnými podlitinami v obličeji. „Koneckonců je to hokej, takže skóre se časem urovná.“





Ekblad byl montrealským forvardem napaden úderem do tváře ve třetím dějství středečního přípravného duelu. Domi byl za faul potrestán dvěma minutami a přídavkem i vyloučením do konce zápasu (na video se podívejte ZDE).
Za svůj přestupek byl syn známého bouřliváka také dodatečně suspendován do konce přípravného období. Ekblad však s rozhodnutím není spokojený.
„Nechci to příliš komentovat, ale považuju to za chybu,“ narážel hvězdný bek na skutečnost, že trest nepokryl ani jedno utkání ostré sezóny.
K incidentu se tentýž den vyjádřil i Domi. Za zákrok bere plnou zodpovědnost.
„Je to těžká situace pro všechny zúčastněné. Cítím se provinile. Není to způsob, jakým bych chtěl hrát. V žádném případě jsem mu nechtěl ublížit (…). Doufám, že bude v pořádku,“ nechal se slyšet kontroverzní útočník.
Panthers a Canadiens se v příštím ročníku utkají celkem čtyřikrát. První střet je na programu 28. prosince na Floridě.
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -