- Reklama -

Haula si platově polepší

- Reklama -

Devils a útočník Erik Haula se v pátek dohodli na podpisu nové tříleté smlouvy, jejíž průměrná roční hodnota činí 3,15 mil. dolarů.

32letý Fin, který se mohl stát nechráněným volným hráčem, si platově polepší. Za sebou má kontrakt s průměrnou roční hodnotou 2,375 mil. dolarů.

Haula přišel do New Jersey před uplynulou sezónou z Bostonu za Pavla Zachu. V 80 zápasech vsítil 14 branek a nasbíral 41 bodů. V play-off byl čtvrtým nejvyužívanějším forvardem týmu a v 12 duelech si připsal čtyři góly a dvě asistence.

Haula odehrál v kariéře 614 utkání, ve kterých zaznamenal 281 bodů (126+155). Kromě New Jersey a Bostonu si zahrál i za Nashville, Floridu, Carolinu, Vegas a Minnesotu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -