- Reklama -

Kane do Toronta? Známý insider tomu nevěří

- Reklama -

Hvězdný útočník Patrick Kane je nechráněným volným hráčem, který už začal řešit otázku svého nového působiště. V kontaktu byl i s Torontem, o čemž jsme psali ZDE. Známý insider přesto nevěří, že v kanadském týmu skončí.

„Při tom všem hluku a šílenství v tomto týdnu okolo Patricka Kanea věřím, že jednání už byla anebo se plánují. Maple Leafs to nekomentují a jsou ohledně toho potichu,“ uvedl Elliotte Friedman ze stanice Sportsnet.

Friedman si však myslí, že je nepravděpodobné, že nakonec Kane v Torontu zakotví.

„Neočekávám, že Patrick Kane bude Javorovým listem. Myslím si, že si s ním jen chtějí popovídat a on si chce popovídat s nimi. Myslím si, že si to v několika následujících dnech vyřeší,“ poznamenal Friedman.

- Reklama -

Novinář uvádí, že se Toronto více koncentruje na posilnění defenzívy a to hlavně poté, co letní akvizice John Klingberg absentuje s nespecifikovaným zraněním.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -