- Reklama -

Kdo bude chytat za Vegas? Ve hře je i mladý Čech

- Reklama -

Zatímco za Edmonton by měl po nevydařeném startu opět chytat Stuart Skinner, nad brankovištěm Vegas visí před dnešním zápasem číslo čtyři otazník.

Pondělní zápas nedochytal pro zranění Laurent Brossoit, který v úterý nebyl na ledě, protože podstupoval vyšetření zranění dolní části těla. Ve středu by tak mohl startovat Adin Hill.

Hlavní kouč Bruce Cassidy uvedl, že pokud by Brossoit nebyl týmu k dispozici, nebude jako třetí brankář připravený Logan Thompson, který po zranění ještě s týmem netrénoval. Jako pojistka bude připravený mladý Čech Jiří Patera. Klub má k dispozici i Jonathana Quicka, který by Hillovi kryl záda jako dvojka.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -