- Reklama -

Kopanec do koulí! Kabina Senators smutní

- Reklama -

V šatně Senators je opět dusno.
Rozbuškou se stalo rozhodnutí vedení klubu zapsat na waiver listinu nechráněných hráčů útočníka Zacka Smithe. Pokud si třicetiletého Kanaďana z listiny nikdo nestáhne, poputuje rovnou na farmu do Belleville.
„Budu upřímný, je to pro nás kopanec do koulí,“ citují zámořská média hvězdného forvarda Sens Matta Duchenea. „Je to těžké, protože ho máme všichni rádi (…). Ranilo nás to.“

NEPŘEHLÉDNĚTE: Generální manažer Ottawy baví internet. Nechtěně a tragikomicky




Podobně těžce nese ztrátu parťáka obránce Mark Borowiecki, jenž se svěřil, že jej zpráva naštvala.
„Byl tady od doby, kdy jsem zde vstoupil na led a za tu dobu pro mě hodně udělal,“ řekla na Smithovu adresu další hvězda mančaftu útočník Mark Stone.
Smith podepsal s klubem v lednu 2017 čtyřletou smlouvu s průměrnou roční gáží 3,25 mil. amerických dolarů. Pokud by hrál v AHL, zatěžoval by platový rozpočet sumou 2,225 miliónů.
Rodák z Maple Creek zaznamenal v uplynulé sezóně pouze pět gólů a 19 bodů – nejméně za posledních osm ročníků. V Ottawě působí od roku 2008, dres jiného celku v NHL zatím neoblékal.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -