- Reklama -

Marchand vrací úder. Útočník Bruins se ozval z hokejového záhrobí

- Reklama -

Brad Marchand budí pozornost i po vypadnutí z play-off. Bostonský forvard si tentokrát vystačil bez jazyka či zubů a pustil se do úsměvné konfrontace s Montrealem Canadiens.
Vše začalo nevinným smajlíkem, který Marchand zveřejnil den po vyřazení Bostonu z bojů o Stanley Cup.


Emotikon se však stal terčem kanadského klubu, jenž na něj zareagoval humorným komentářem odkazujícím na Marchandovu zálibu v olizování soupeřů.
„Nebudeme nikoho jmenovat, ale nezapomeňte, že se lízání nedoporučuje ani na golfových hřištích,“ stojí v tweetu, k němuž Habs připojili odkaz na článek, který pojednává o zvyku golfistů políbit před odpalem golfovou hůl.
Golf pak byl zřejmou narážkou na Marchandův konec sezóny.
Hvězda Medvědů si pochopitelně neodpustila reakci a zasadila Montrealu rázný úder: „Vtipné…vysmívat se, když vy sami jste byli mimo hru o play-off už od října.“


Bradovi dáváme body za skutečnost, že jej nepřešel humor ani bezprostředně po ukončení ročníku, a těšíme se na něj na podzim po jeho zaslouženém odpočinku.
Hezké léto, Marshy!
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -