- Reklama -

Metropolitní patří Ostrovanům. Voráčkovy nahrávky nestačily

- Reklama -

Vede statistiky celé soutěže a se dvěma body byl v pondělí odpoledne také nejproduktivnějším hráčem Philadelphie, z výsledku zápasu s NY Islanders ale Jakub Voráček mít radost nemohl. Ostrované potvrdili pověst nejlepšího týmu Metropolitní divize, Letcům nasázeli sedm branek a minimálně do zítřka zůstanou i na čele celé Východní konference.
Newyorské mužstvo nastartoval Nikolaj Kuljomin, jenž hned při prvním střídání připravil gól pro Michaela Grabnera a do 25. minuty se ještě sám zapsal dvakrát mezi střelce. Ve zbylém čase prostředního dějství se z Voráčkových přihrávek prosadili i do té doby bezzubí hosté, jenže Ostrované na každou z jejich branek našli rychlou odpověď. Závěrečné dějství vypadalo obdobně.
Islanders sice hrají další zápas až příští týden, ale vzhledem k sedmibodovému náskoku na čele jejich skupiny si můžou užívat pauzy vyplněné Utkáním hvězd. Situace Flyers už je kritická, na postupové příčky ztrácejí jedenáct bodů.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -