- Reklama -

Nehezké dozvuky Stadium Series: Zničený trávník i kritika médií

- Reklama -

Nestává se často, aby zámořská média referovala o trávnících zničených po hokejovém utkání. Tento týden se tak stal minimálně z tohoto pohledu výjimečným. Na následky druhého letošního venkovního utkání NHL rozhodně není hezký pohled.


Stadium Series 2015 s NHLnews:


Přibližně dva týdny po zápase mezi týmy Kings a Sharks na Levi’s Stadium ve městě Santa Clara vypadá trávník, po němž se nejčastěji prohánějí fotbalisté 49ers, příšerně.
Záběry zdevastované travnaté plochy pořídil Kaleb Windsor, fotbalový fanoušek, jenž obdržel cenu v podobě soukromé procházky po útrobách domovského stánku celku NFL. Jeho tweety zveřejnily i velké internetové portály, včetně webu nejčtenějšího torontského deníku Toronto Sun.

- Reklama -


Navíc je nepravděpodobné, že by klub trávník v dohledné době vyměnil, jelikož stadion bude 29. března hostit WrestleManii.
Podle některých ohlasů se ale nejedná o žádnou pohromu a tráva na stadionu je jen v přirozeném dormantním stádiu a brzy znovu doroste. Centrem kritiky se tak v zámoří staly i zpravodajské weby, které někteří fanoušci nařkli ze zbytečné bulvarizace problému.
Titulní foto: Brandon Zeman

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -