- Reklama -

NHL míří do České republiky!

V sobotu 9. března se bude konat druhý ročník Hokejového dne v Česku. Jeho cílem je propojit hokejovou komunitu, nabídnout celostátní televizní přenosy, bezplatné aktivity pro fanoušky všech věkových kategorií i pro ty, kteří se s hokejem teprve seznamují. Den vyvrcholí přenosem zápasu v rámci NHL Saturday presented by Fastenal, v němž se utkají Carolina Hurricanes s New Jersey Devils.
Čtrnáctihodinový maraton, který je zdarma přístupný veřejnosti, začne 9. března v 9 hodin v Hale Mír v Táboře. Historicky prvním moderátorem Hokejového dne v Česku bude Michal Kavalčík z Rádia Kiss. Na akci se budou prezentovat kromě NHL i Nova Sport a Český svaz ledního hokeje (ČSLH).
Na fanoušky čeká spousta aktivit:
  • NHL Global Fan Tour s interaktivními aktivitami s hokejovou tematikou
  • Utkání bývalých hráčů NHL a českých soutěží, v němž se jako kapitán týmu představí někdejší útočník NHL a táborský rodák Radek Dvořák.
  • Tréninky hokejových dovedností pro mladé hráče ČSLH
  • Online trenérská klinika NHL, ČSLH a trenérské asociace NHL s prezentacemi hostujících trenérů NHL pro trenéry mládeže z Česka
  • Hokejový turnaj pro mládež a elektronické herní aktivity
  • Zábava s DJ’s, soutěže a vystoupení místních komunitních a školních skupin
  • Divácká party v rámci Nova Sport NHL Saturday presented by Fastenal s přenosem zápasu Carolina Hurricanes – New Jersey Devils
Fanoušci po celém Česku mohou po celý den sledovat zpravodajství z akce v Hale Mír prostřednictvím Nova Sport a streamovací platformy VOYO.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -