- Reklama -

NHL počítá velké ztráty

- Reklama -

Sean Shapiro z portálu The Athletic informoval, že NHL přišla během sezóny 2020/21 o zhruba 3,6 miliardy amerických dolarů z důvodu omezené návštěvnosti.

Jedná se o odhad, který potvrdili výkonní pracovníci ligy a týmů. Odhad byl založen na redukci prodeje vstupného a produktů a služeb souvisejících s návštěvou arény, včetně parkovného či suvenýrů.

NHL přivítala v tomto ročníku ve svých arénách jen něco málo přes jeden milión diváků a to výhradně v USA. Při poslední „normální“ sezóně jich bylo 22 miliónů.

Sedm kanadských týmů v základní části neotevřelo brány hal pro fanoušky, zatímco ve Spojených státech to v omezené kapacity učinili všechny celky. Během celého ročníku vítali fanoušky jen Stars, Panthers a Coyotes. Nejvyšší průměrné návštěvnosti dosáhlo s 4 362 diváky Vegas.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -