- Reklama -

Nominaci neočekávám, nebyl jsem dost dobrý, říká Crosby ke své účasti na All-Star Game

- Reklama -

Pokud by Sidney Crosby měl určit tým Metropolitní divize pro nadcházející All-Star Game, sebe by z nomice vynechal.
Kapitán Pittsburghu se rozpovídal o možnosti, že by nastoupil do turnaje nejlepších hráčů NHL. Podle svých slov nehrál tak dobře, aby si nominaci zasloužil.
„Abych k vám byl upřímný, neočekávám, že tam budu,“ prohlásil trojnásobný vítěz Stanley Cupu. „Ani jsem o tom nepřemýšlel. Nemyslím si, že jsem první polovinu sezóny odehrál tak dobře, abych se dostal na All-Star Game.“
Přestože je Crosby ke svým výkonům kritický, ve skutečnosti si v této sezóně nevede vůbec špatně. Třicetiletý útočník zaznamenal 43 bodů (15+28) ve 44 zápasech. Taková čísla stačí na druhé místo produktivity v týmu Penguins.
Samotný Crosby si ale myslí, že jeho kolega Phil Kessel si pozvání zaslouží daleko více.
Phil měl opravdu skvělou první polovinu sezóny,“ říká Crosby. „V naší divizi je spousta kluků, kteří v této době hráli skvěle – Bailey, Tavares, Ovečkin. Tihle kluci jsou na předních pozicích v počtu bodů. Nepřemýšlel jsem nad tím právě kvůli tomuhle. Neočekávám, že bych se účastnil,“ uzavírá.
Crosby byl během své kariéry 6x nominován na All-Star Game, ale zúčastnil se pouze 2x. V letech 2008, 2009, 2011 a 2015 tuto událost zmeškal vinou zranění.
 

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -