- Reklama -

Ottawa sází na "budoucího kanonýra"

- Reklama -

Senators podepsali nový roční kontrakt s útočníkem Anthonym Duclairem. Smlouva má hodnotu 1,65 mil. amerických dolarů.
23letý Kanaďan se stěhoval do Ottawy v únoru v rámci trejdu s Columbusem. Sezónu zakončil s 19 góly a 33 body, které nasbíral během 74 zápasů.


Pro Duclaira se jedná i přes jeho nepříliš vysoký věk už o páté působiště v NHL. Postupně oblékal dresy Rangers, Arizony, Chicaga a již zmíněných Blue Jackets a Senators.
„Jsme nesmírně potěšeni tím, co Anthony po příchodu do našich řad dokázal,“ uvedl v oficiálním prohlášení generální manažer Ottawy Pierre Dorion. „Tento podpis pomůže našemu mužstvu v rychlosti i možnostech skórovat…Cítíme, že má šanci růst a stát se opravdovým kanonýrem.“
Sens se aktuálně nachází ve fázi úplné přestavby a Duclair má tak vhodnou příležitost navázat na 20 branek, které vsítil v sezóně 2015/2016 jako člen Coyotes.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -