- Reklama -

Panarin v klepetech? Hvězda Rangers ohrožovala své okolí

- Reklama -

Útočníka Artěmije Panarina obvinili v Rusku z nedovoleného použití zbraně na veřejnosti. O incidentu, ke kterému měli dojít na začátku července, informoval deník Novgorod Gazette.

Panarin podle dostupných zpráv několikrát vystřelil ze zbraně, kterou měl v legální držbě. Bližší informace k situaci neuvedla ruská ani zámořská média.

„Obžalovaný se dopustil hrubého porušení veřejné bezpečnosti, ohrozil život a zdraví občanů,“ stoji v policejním hlášení.

Okresní soud Panarinovi udělil pokutu 40 tis. rublů (cca 9,5 tis. Kč) a zkonfiskoval mu zbraň. Policie podle zdroje přihlédla k tomu, že se forvard Rangers k porušení přiznal.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -