- Reklama -

Perry má zraněné koleno, čeká ho měsíční pauza

- Reklama -

Hokejisté Anaheimu utrpěli citelnou ztrátu, když přišli na několik týdnů o kanonýra Coreyho Perryho. Kanadského útočníka nepustí na led zranění pravého kolena, které si přivodil v pátečním utkání proti Minnesotě.
Devětadvacetiletý Perry utrpěl zranění v polovině úvodní třetiny, když byl při průniku do branného pásma soupeře naražen na mantinel obráncem Wild Keithem Ballardem. V prvních okamžicích se zdálo, že půjde o přetržení kolenních vazů, ale následná vyšetření tyhle odhady nepotvrdila.
Perry na klubovém Twitteru uvedl, že má vazy „jen“ natažené. „Druhý den mě to hodně bolelo, ale každý další den je to lepší. Jsem rád, že to dopadlo takhle a není to natržené,“ uvedl Perry, jenž bude svému týmu scházet tři až čtyři týdny.
Rodák z Peterborough vynechal v letošním ročníku kvůli zdravotním problémům (chřipka, koleno) šest utkání. I přesto je díky 14 brankám ve 23 odehraných zápasech nejlepším střelcem Ducks, v tabulce týmové produktivitě je s 22 body druhý za Ryanem Getzlafem (29 bodů).

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -