- Reklama -

Pittsburgh je otevřený výměně svého útočníka

- Reklama -

Fanshop týmu
Generální manažer Penguins Jim Rutherford vážně zvažuje nabídky na vytrejdování forvarda Dericka Brassarda. Informaci přinesl Darren Dreger ze stanice TSN, podle něhož bude mít jednatřicetiletý centr brzy nové působiště.
„Vím o tom, že Rutherford minimálně naslouchá ostatním mančaftům, které se o Brassarda zajímají. Očekává se, že bude vyměněný a Pittsburgh se pokusí o to, aby za něj dostal centra do třetího útoku,“ prohlásil Dreger v úterním vydání pořadu „Insider Trading“.

Tučňáci získali Brassarda minulou sezónu v rámci obchodu, který zahrnoval také celky Ottawy a Vegas (čtěte ZDE).
Rodák z kanadského Hullu se v týmové hierarchii zařadil za Sidneyho Crosbyho a Jevgenije Malkina. Ve třetí lajně se však bodově trápí, když během svého angažmá v Pensylvánii odehrál 50 zápasů s chudou bilancí deseti gólů a 11 asistencí.
Brassard je v posledním roce své stávající smlouvy s průměrným ročním platem 5 mil. dolarů, přičemž dva z nich na sebe vzali Golden Knights.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -