- Reklama -

Přijdou Stars o jednu ze svých hvězd?

- Reklama -

Probíhající nejistota nad budoucností Johna Klingberga způsobuje, že se se zadákem Dallasu stále častěji pojí spekulace o jeho možné výměně před 21. březnem, kdy se v NHL uzavře přestupové období.

Lyle Richardson z The Hockey News připomenul, že v září padla otázka, zda Klingberga nevyžene z Dallasu vysoká cena budoucího kontraktu. Potom, co Švéd v sobotu přiznal frustraci nad absencí jednání, to vypadá stále pravděpodobnější.

Klingberg odmítl tvrzení, že požádal generálního manažera Jima Nilla o výměnu, ale přiznal, že se strany dohodly na tom, že jeho agent bude moci být v kontaktu s jinými kluby.

Jeff Marek ze stanice Sportsnet informuje, že Klingberg požaduje v jednáních osmiletou smlouvu v hodnotě 63 mil.

- Reklama -

Klingberg doufal, že podepíše novou smlouvu před startem této sezóny, management však neměl v tomto bodě dostatek financí. Stars mají aktuálně upsaných 12 hráčů pro budoucí ročník, do kterých investovali lehce na 57 miliónů. Z toho téměř 18 mil. tvoří smlouvy obránců Mira Heiskanena, Esu Lindella a Ryana Sutera.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -