- Reklama -

Rizikové slavnostní buly na stadionu Bostonu

- Reklama -

Oslavy vítězství v letošním Super Bowlu, finálovém zápasu, kterým každoročně vrcholí play off severoamerické National Football League v americkém fotbalu, si bostonský tým New England Patriots rozhodl užít také se svými hokejovými kolegy z klubu Boston Bruins, kteří Patriotům v nejprestižnějším utkání sezóny NFL drželi palce.
Před sobotním utkání Bruins s New York Islanders se tak na ledě arény TD Garden, která je domácím stánkem Medvědů, ukázala část úřadujících šampiónů NFL v čele s ofenzivním křídlem (tight endem) Robem Gronkowskim a obráncem Robem Ninkovichem.


Kromě samotného představení na ploše si právě Gronkowski před bouřícími tribunami vyzkoušel svůj pověstný švih. Populární hráč, který je znám tím, že nepokazí žádnou legraci, přijal blahopřání od hostujícího kapitána Johna Tavarese, poté vzal puk a prudce jím mrštil mezi diváky.
Kotouč naštěstí chytil ve vzduchu jeden z rychle reagujících fanoušků, který tak v podstatě zastal Gronkowskiho funkci v Patriots. V opačném případě by tato akce nemusela vzhledem k rychlosti, jakou puk letěl, dopadnout dobře. Nicméně i přesto bylo rizikové buly a následný pohotový výkon fanouška odměněno potleskem.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Pětadvacetiletá opora bostonského fotbalového klubu, slyšící na přezdívku Gronk, způsobila také menší problémy technickému štábu Bruins. Kustodi totiž na poslední chvíli sháněli dres velikosti XXL, který by dostatečně seděl jeho obrovité postavě.
Také více než dvoumetrovému kapitánovi domácího celku Zdeno Chárovi se asi příliš často nestává, že by se na ledě potkával s někým, kdo k němu při rozhovoru nemusí zaklánět hlavu.

- Reklama -


Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -